VI UDFØRER

VI UDFØRER

TAGRENDER

 

Først og fremmest laver vi tagrender i flere forskellige materialer. Dog er den vi bruger mest, zink. Her fås både zink som selv patinere med tiden eller også forpatineret zink som fra start er patineret. En tagrende i zink er en holdbar løsning og en investering på lang sigt.


Tagrenderne hjælper med at løfte husets arkitektur og giver en flot finish. Det er en vigtig ting for næsten alle huse og det er én af de ting man først ser, derfor ligger vi meget arbejde i, at det skal være et perfekt stykke arbejde vi aflevere.  

SKIFERTAGE

 

Vi udfører to former for skifer. Naturskifer og etinitskiffer. Naturskiferen er langtidsholdbar løsning og kan holde i over 100 år. Etinitskiferen er en lidt billigere løsning og bør kunne holde i cirka 40 år.


Da vi har været i branchen i rigtig mange år, har vi draget os mange erfaringer indenfor skifertage i Aarhus. Derfor er vi eksperter indenfor området og kan give jer den bedste vejleding om hvordan jeres skifertag bør laves.

KVISTE

 

Inddækning af kviste med zink eller kobber er en meget holdbar og

æstetisk løsning. Vi udfører komplet inddækning kviste med stående eller liggende false. Det danske klima stiller store krav til inddækningers holdbarhed og vores dygtige blikkenslagere har stor erfaring med inddækning af kviste i både zink og kobber. Ønsker du at høre mere om vores arbejde eller hvilke løsninger vi kan tilbyde, så kontakt os via kontaktformularen eller mobil 24463058/40308458.


FACADEBEKLÆDNING

 

Vi udfører beklædning af facader, gavle m.m. og bruger flere forskellige materialer:


· Blank zink, som selv patinere med tiden


· Forpatineret zink i grå eller sort


· Falzonal aluminium, som fås i 20 forskellige farver


· Kobber


Beklædning med disse materialer giver huset en ”ansigtsløftning” og er en holdbar og vedligeholdelsesfri løsning.