Privatslivspolitik

HOLGER K. JENSEN ApS

- Grundlagt i 1961

Persondatapolitik


Det skal du vide om vores behandling af dine personoplysninger:


· At HOLGER K. JENSEN ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.


· At du er velkommen til at kontakte os på mail: holgerkjensen@mail.dk


· At formålet med behandling af dine personoplysninger er at kunne udføre arbejde for dig. Vi indsamler kun de persondata, der er nødvendige.


· At retsgrundlaget (hjemmel) for at vi behandler dine personoplysninger er den indgåede aftale om at udføre arbejde for dig.


· At personkategorien af de oplysninger vi gemmer, er almindelige personoplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer og mail. Vi gemmer persondata til brug for overholdelse af skattelovgivningen og bogføringsloven.


· At vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til underdatabehandlere, som vi har indgået databehandleraftaler med.


· At nogle af vores underdatabehandlere er beliggende "udenfor EU/EØS - f.eks. i USA, og de amerikanske databehandlere er på den af EU Kommissionen godkendte EU-US Privacy Shield liste. Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.


· Du har indsigts- og rettelsesret, dvs. du har ret til at se og få rettet de persondata, som vi er i besiddelse af.


· Du har ret til sletning, dvs. du har ret til sletning af dine persondata, så længe de ikke er nødvendige for at overholde lovkrav, herunder bogføringsloven. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.


· Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.


· Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.


· Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret og gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk


Cookies

På vores hjemmeside anvendes cookies, men du har mulighed for at sige nej tak til cookies, hvis du ønsker det. Første gang du besøger hjemmesiden, præsenteres du for en besked om cookies på siden.


Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, der sættes på din computer, når du besøger en hjemmeside. I denne tekstfil gemmer hjemmesiden informationer, som den gerne vil kunne læse, næste gang du besøger siden. Det er ofte informationer, der bruges til statistik og analyse, og er helt ufarlige. En cookie er en tekstfil, ikke en programfil. Det betyder, at cookien ikke selv kan gøre noget på din computer. Den kan ikke indsamle oplysninger, sprede virus eller på anden måde gøre skade. Indholdet af cookies læses og skrives af de hjemmesider, du som bruger besøger. Når du bruger hjemmesiden sættes en sessionscookie, som er nødvendig for, at websitet fungerer optimalt. Denne cookie indsamler ingen personoplysninger om dig og bliver slettet, når du lukker din browser.


Tredjepartscookies

Vi bruger cookies fra Facebook, Google Analytics og Google Ads.


Ja tak

Hvis du trykker på Godkend, eller hvis du klikker videre til en ny side uden at tage stilling til cookies, sættes cookies på din computer, og meddelelsen på forsiden forsvinder. Næste gang du besøger hjemmesiden med samme browser, vil du ikke blive spurgt, om du vil acceptere cookies, og der vil fortsat blive sat cookies.


Nej tak

Du kan afvise cookies via computerens browser-indstillinger. Fravalg af cookies vil som oftest nedsætte hjemmesidens funktionalitet. Det er også muligt at slette allerede modtagne cookies. Hvordan dette gøres afhænger af, hvilken browser, der anvendes.


Hjortshøj Stationsvej 14, 8530 Hjortshøj

24 46 30 58 eller 40 30 84 58

Holgerkjensen@mail.dk

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED


Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores site. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du er indforstået med dette.

Læs mere
Godkend