OM OS

HOLGER K. JENSEN ApS

- Grundlagt i 1961

OM OS

50 år i branchen er ikke en tilfædighed

 

Vi har i over 50 år haft glade og tilfredes kunder. Vi har mange års erfaring med en lang række opgaver som i kan læse mere om her.


Et af vores kerneområder er vejledningen. Vi vejleder ud fra vores mange års erfaring med blikkenslagerarbejdet, som vi er rigtig stolte af. Vi går aldrig på krompomis med kvaliteten og afleverer først opgaven når vi er tilfredse. 

HISTORIE

En familievirksomhed

 

Holger. K. Jensen ApS blev grundlagt af Holger Karsten Jensen i 1961, i en kælder i Hjortensgade, Aarhus. Efter et par år flyttede firmaet til Lollandsgade, og i 1961 købte Holger eget værksted i Hjortshøj, hvor firmaet stadig har adresse.


I 1996 overtog sønnerne Michael og Flemming V. Jensen firmaet, og de viderefører Holger K. Jensen ApS efter de håndværksmæssige traditioner samt blik for alt det nye indenfor blikkenslagerfaget.


I 2011 kunne firmaet fejre 50 års jubilæum, hvilket blev markeret med en reception for forretningsforbindelser samt familie og venner. I 2021 kan vi fejre firmaets 60 års jubilæum.


Hjortshøj Stationsvej 14, 8530 Hjortshøj

24 46 30 58 eller 40 30 84 58

Holgerkjensen@mail.dk

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED


Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores site. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage, at du er indforstået med dette.

Læs mere
Godkend